Wigomoto Tourservices is dit jaar ook vertegenwoordigd op verschillende beurzen.

Wij ontmoeten u daar graag.

We beginnen dit jaar met de reisinformatiedag bij Dalstra Reizen.

Reisinformatiedag 2019
Kom zaterdag 12 januari 2019 naar ons bedrijfspand in Surhuisterveen. Dan is namelijk onze jaarlijkse Reisinformatiedag. Iedereen is van harte welkom! De werkplaats is omgetoverd tot een reismarkt waar u informatie kunt krijgen over de verschillende reizen die we gaan aanbieden in 2019.

Bij de meeste kraampjes staat de chauffeur/reisleider die de reis ook uitvoert. Ideaal om alvast kennis te maken of om meer informatie in te winnen. Om u een beeld te geven van onze reizen worden er in verschillende ruimtes films getoond van onze reizen. Verder is dit voor veel mensen dé gelegenheid om oude en eventueel nieuwe reisgenoten te ontmoeten. Er is dan ook een compleet terras ingericht waar men, tegen betaling, van een drankje kan genieten.

Vanwege de belangstelling, vorig jaar bezochten 1500 mensen deze dag, is er parkeerruimte beschikbaar aan de Lauwersweg in Surhuisterveen. Er staan verkeersregelaars en een bus brengt bezoekers naar het bedrijfspand. De informatiedag is van 10:00 tot 16:30 uur en de toegang is gratis.

Binnenkort

Alle reizen

 

WigoMoto
Harm en Tiny Huitema
Tel. 06 – 50 62 13 03
www.facebook.com/wigomoto