SAMENWERKING :

Dalstra Reizen is een organisatie welke voornamelijk busreizen verzorgt. Als reisorganisator heeft het daardoor goede contacten met de hotels in veel landen. WigoMoto daar in tegen heeft jarenlange ervaring op het gebied van begeleiding van motorreizen en zo hebben wij onze sterke punten gebundeld in: DALSTRA MOTORREIZEN

De voorgaande jaren waren voor ons best wel succesvol . Hierdoor extra gemotiveerd hebben wij ons aanbod voor 2019 aangepast en uitgebreid met nieuwe bestemmingen zoals de Eifel, Teutoburgerwald en als topper voor 2019 de Pyreneeën.

Ons motto is “Uit en Thuis” . Veel van onze reizen beginnen en eindigen in Nederland, en we rijden zoveel als mogelijk toeristisch. Wij organiseren voor 2019 individuele en begeleide groepsreizen. Onze doelgroep zijn alle motorrijders . Maar juist ook de meer onervaren motorrijder/ster welke weinig of geen ervaring heeft met het motorrijden in het buitenland krijgen bij ons net de extra service. Door een informatieavond voor de reis en het actief meedenken o.a. door het vaststellen van kleine toergroepjes. Wij kiezen hoofdzakelijk voor de 4 daagse reizen ons buurland Duitsland, want dat is relatief snel te bereiken en heeft een wisselend berglandschap met schitterende stuurwegen. En er zijn vele mogelijkheden voor een stop voor koffie met kuchen of een andere hap.
Vandaar ook onze leus :” STUREN BIJ DE BUREN ”

Tevens ontvangt u op de info/kennismakingsavond de routes op gps.(gpx)

Ook organiseren wij bij voldoende belangstelling op het eind van het motorseizoen (herfst/wintermaanden) een reünie van elke groepsreis.(of in overleg gecombineerd)

Groepen

Wil jij individueel of met je vriendengroep of motorclub 1 van onze reizen maken?

Dat kan, maar alleen op een andere data dan onze geplande groepsreis naar die bestemming.

Je kunt je natuurlijk ook met een klein groepje vrienden aansluiten bij 1 van onze groepsreizen.

Vraag naar de mogelijkheden .

Info 06 50 62 13 03

HET ADRES VOOR UW MOTORREIS IN EUROPA

Binnenkort

Alle reizen

 

WigoMoto
Harm en Tiny Huitema
Tel. 06 – 50 62 13 03
www.facebook.com/wigomoto